• Dolar
    32.247
  • Euro
    35.271
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.519
KIRIKKALE
26°
06:1

Öğleye kalan Süre

2024-KPSS Lisans başvuruları başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı Lisans başvurularının detaylarını duyurdu. İşte detaylar...


Genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi ve öğretmenlik alan bilgisi oturumları için başvurular 3-15 Mayıs tarihleri arasında alınacak. Ayrıca, din hizmetleri alan bilgisi testi için başvurular ise 9-15 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Sınav tarihleri de belirlendi. Genel yetenek-genel kültür oturumu ve eğitim bilimleri oturumu 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Alan bilgisi oturumları ise 20-21 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmen adayları için öğretmenlik alan bilgisi oturumu ise 4 Ağustos'ta gerçekleşecek. Diyanet İşleri Başkanlığı'nda görev almak isteyenlerin katılacağı din hizmetleri alan bilgisi testi ise 22 Eylül'de yapılacak.

Tüm adayların, 14 Temmuz'daki sabah oturumuna katılması zorunlu olacak. Diğer oturumlara katılım ise adayların tercihine bırakılacak.

Başvurular, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla, ÖSYM'nin resmi web sitesi olan "https://ais.osym.gov.tr" adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden gerçekleştirilebilecek.

İlginizi Çekebilir

3 MERHUM HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Çerikli ve Hacılar adayı kesinleşti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’yi İç Anadolu’nun parlayan yıldızı yapacağız

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72017

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#